Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op via: www.bouwinvestpanel.nl/contact.

Hoe kan ik mijn gegevens (bv. e-mailadres) wijzigen?

Het wijzigen van de gegevens kan door in te loggen op de website (www.bouwinvestpanel.nl). Bij "Inloggen panel" kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Klik hiernaast in het inloggedeelte op Wachtwoord vergeten? Het wachtwoord wordt naar het ingevulde e-mailadres gestuurd.

Hoe vaak word ik gevraagd deel te nemen aan een onderzoek?

Deelnemers ontvangen een uitnodiging per mail waarin wordt gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek. Via een speciale link komt u direct bij de vragenlijst. Hoe vaak u een vragenlijst krijgt, is afhankelijk van verschillende persoonlijke factoren zoals leeftijd, geslacht, woonplaats etc. Gemiddeld is het één keer in de drie maanden.

Wat is het privacybeleid van Bouwinvestpanel?

Bouwinvest Real Estate Investors B.V. (hierna: Bouwinvest) treedt op als beheerder van het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund N.V. en geldt als verwerkingsverantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens via onze website. Bouwinvest is gevestigd te (1043 DG) Amsterdam aan de La Guardiaweg 4. Bouwinvest respecteert de privacy van panelleden. Gegevens uit onderzoek worden niet op persoonsniveau aan derden ter beschikking gesteld. De informatie wordt anoniem verwerkt en gerapporteerd. Klik hier voor het privacy statement van het Bouwinvestpanel

Wat is de rol van DirectResearch?

DirectResearch is specialist op het gebied van online onderzoek. In opdracht van Bouwinvest verricht DirectResearch de online huurdersonderzoeken via het panel. Zo wordt gewaarborgd dat de onderzoeken anoniem en door een onafhankelijke organisatie worden uitgevoerd.

Wat is uw beloning voor deelname?

Door deel te nemen aan de onderzoeken van Bouwinvest maakt u kans op een prijs. Dit jaar verloten wij 10 cadeaubonnen voor VTWonen t.w.v. 100 euro onder de deelnemers die tenminste twee onderzoeken hebben afgerond. Met uw deelname aan de onderzoeken van het Bouwinvestpanel steunt u bovendien Stichting Homeplan. Per onderzoek doneert Bouwinvest voor elke deelnemer (en afgeronde vragenlijst) € 1,- aan dit goede doel.